keskiviikko 15. helmikuuta 2017

2x Lavera 2x Sante

lavera bodylotion sante bodylotion eye fluid skincare

Tänään esittelyssä kaksi vartalovoidetta, silmänympärysvoide sekä kasvonaamio kahdelta luonnonkosmetiikkajätiltä, Laveralta ja Santelta. Kaikki tilattu sivustolta Ecco-Verde.com, paitsi supermarketista ostettu sy-voide.

Lavera Verwöhnende Bodylotion mit Bio-Wildrose 200ml eli hemmotteleva villiruusu-vartalovoide. Pakkaus on aivan ihana, samoin tuoksu. Tuoksuu oikeiden ruusujen ja raikkauden sekoitukselta. Tämä on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, koostumus on aika paksu mutta helposti levittyvä ja suht. nopeasti imeytyvä. Ilman ihanaa ruusua tämä olisi ihan perushyvä vartalovoide jokapäiviseen käyttöön kylminä vuodenaikoina.

Intensiv Pflegemaske Deep Hydrating Mask Luomulaatuista villiruusua, macadamiaa sekä avokadoa sisältävä syväkosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle. Suosittelisin ehdottomasti kuivaihoiselle, varsinkin kun pyyhkii 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen enimmät pois ja jättää vaikuttamaan yön ajaksi. Itse silloin tällöin pintakuivuudesta kärsivänä tykkäsin tosi paljon, tässäkin hurmaava tuoksu.

Tilasin nämä kaksi yhteishintaan tarjouksessa vajaa 6e/ Ecco-Verde.com

Sante Family Bio-Ananas & Limone Body Lotion 500ml Laveran kosteusvoidetta paljon ohuempi, mutta silti jotenkin vaivalloisemmin levittyvämpi. Ei läheskään yhtä kosteuttavan tuntuinen, parempi kesäkäytössä. Vieno sitruunantuoksu. Jättää kivan kiillon iholle, muttei tunnu yhtään rasvaiselta. Tämäkin hyvä perusvoide, edullisen litrahinnan ansiosta ostaisin varmasti uudestaan päivittäiseen käyttöön.

Family Bio-Granatapfel & Marula Eye Fluid 20ml Suosikki! Ostin tämän joskus alkukesästä 2015, eikä ole mennyt miksikään saati lopu ihan lähiaikoina. Täydellinen niin kesä- kuin talvikäyttöönkin ja kaikkeen siltä väliltä. Täydellinen meikin alle, ei lähde rullaantumaan. Tuntuu kosteuttavan läpi päivän. Ei kirvele herkkiä silmiäni tai saa niitä vuotamaan, mikä ei tässä tuoteryhmässä ole todellakaan yleistä.
Satunnainen kiristävyys on ainoa miinus, mutta luulen sen johtuvan siitä etten ole antanut imeytyä tarpeeksi ennen ulosmenoa. Tähän ongelmaan saa ratkaisun laittamalla tätä reilummin pakkassäällä. Huom. iso pakkauskoko!

Vartalovoide n. 9e/ Ecco-Verde.com, sy-voide alle 7e/ Prisma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti