sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Apetit Kasvisjauhispihvit vs HK Samirin falafel

Apetit kasvisjauhispihvit HK samirin falafel vegaani

Tällä viikolla ei ole huvittanut kokata kauheasti, joten onneksi kaupasta on löytynyt uusia vegaanieineksiä! Pakastealtaan Apetit jauhispihvit ja kylmähyllyn HK falafel pääsivät työeväinä testiin tällä viikolla.

Apetit on onnistunut loihtimaan aivan ihanat pihvit. Söin näitä mikrossa lämmitettynä ja kotona pannulla paistettuna, jolloin niistä tuli vielä parempia ruishampurilaisen täytteenä. Koostumus oli tosi hyvä, ei yhtään jauhoinen vaan muistutti etäisesti jotain ei-vegaanista valmisruokaa. Ostan ehdottomasti uudestaan.

HK Maakareiden falafel oli ihan perushyvä falafel. Pientä miinusta liian helposti murenevasta koostumuksesta. Olen syönyt niin kauheasti falafelia jo ennen ruokavaliomuutosta että tuli pakostikin vähän tylsistynyt reaktio. Nämä lojuivatkin jääkaapissa muutaman päivän ennen kuin keksin tänään laittaa tortillan väliin, jolloin pääsin aivan uusiin ulottuvuuksiin!

Molemmat ovat siis parhaimmillaan täytteenä jossain toisessa ruuassa. Pihveissä on proteiinia 12g/100g ja falafelissa peräti 17g/100g. Silti ehdottomaksi suosikiksi nousivat jauhispihvit koostumuksensa, makunsa ja muunneltavuutensa ansiosta. Hintaa n. 2,8e ja 2e.

1 kommentti:

  1. Samirin Falafel maistuu suolaiselta perunamuusilta jossa on jeeraa. MOrjestaaA.

    VastaaPoista