tiistai 21. helmikuuta 2017

Vegan Kaisaniemi

Vietin viikonloppuna aikaa Kaisaniemessä. Pienehköön alueeseen mahtuu mm. elokuvateatteri ja lukuisia ravintoloita, joista yhdessä kävin sunnuntaina varmaan oikeasti neljänkymmenennen kerran, mutta ensimmäisen kerran vegaanina.


Launtaina käytiin kaverini kanssa katsomassa Moonlight. Olin lukenut tästä paljon hyvää, muunmuassa vuoden 2016 elokuvaksi valittu! Mielestäni joka kehun väärti, vaikka loppuikin vähän turhan nopeasti. Yllättävä kuvaus rakkaudesta ja anteeksiannosta huumediileriksi kasvavan koulukiusatun Chironin vinkkelistä.
Vaikka monella meistä on varsinkin täällä pohjoisessa erilainen elämä kuin päähenkilöllä Miamin ghetossa, tunteet oli näytelty niin taidokkaasti että elokuva kosketti syvältä. Se oli myös visuaalisesti miellyttävä, varsinkin jos tykkää kultahampaista, hiekkarannoista ja amerikanraudoista.

vegan candy  Lenny & Larry's Complete Cookie
Leffaherkuksi vegaani voi hakea joko 4,6e maksavan Lenny & Larry's Complete Cookien tai irttareita. Valitsin köyhyyksissäni jälkimmäisen.

happiness sushi buffet kaisaniemi vegan restaurant
Sunnuntaina kävin legendaarisessa Happiness Thai & Sushi buffetissa. Sieltä saa ihan todella hyvää tofua (meinasin kirjoittaa ihan sikahyvää). Olen monesti ajatellut sekasyöjänä siellä asioidessani, että tännehän olisi kiva tulla vaikka söisi kasvipohjaisesti. En tiedä johtuiko sunnuntaista ja tavaramerkkimäisen ruuhkan puuttumisesta, mutta valikoima oli myös lihansyöjille tavallista suppeampi. Siksi en postaa kuin vain ylläolevan kuvan. Happiness, I have faith in you!
Tavallinen tai sushibuffet 10e, molemmat yhdessä 11e.

Happiness Thai Buffet
Kaisaniemenkatu 4
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti