tiistai 7. helmikuuta 2017

Vegan sushi: Haru Sushi Helsinki

Vegan haru sushi restaurant helsinki Vegan haru sushi restaurant helsinki Vegan haru sushi restaurant helsinki Vegan haru sushi restaurant helsinki

Tilattiin eilen kaverin kanssa Foodoran kautta sushia Haru Sushi-nimisestä ravintolasta. Kello kolmen aikaan maanantai-iltapäivänä tilattuna se saapui arvioitua 34 minuuttia paljon nopeammin, nopeudesta aina plussaa. Lähetti oli tosi mukava ja kuljetus maksoi vain 3,9e.
Annokseni, toisessa kuvassa oleva joku vege-sushilajitelma oli 9,9e. Kaikki muu vegaanista, paitsi nuo munakkaalla somistetut. Vaihdoin ne kaverini kanssa ja revin toisesta vaihtopalasta majoneesikohdan ja kananmunat pois koska ei se nyt niin tarkkaa ole.
Itse sushi oli pettymys. Lupaavan näköinen ateria oli sanalla sanoen mauton. Lisäsin paloihin niin paljon soijaa, että olin loppu päivän kuin kala kuivalla maalla. Ainoa, jossa oli edes vähän makua oli tuo tofupala. Avokadovaihtoehto hyvänä kakkosena. Edes nuo wakame-levää sisältävät sushit eivät maistuneet miltään, vaikka ne ovat yksiä suosikeistani :(
En halua mitenkään mollata itse ravintolaa, he eivät useiden kilpailijoidensa tavoin selvästikään olleet  erikoistuneet kasvissuhiin. Makuelämyksen uskoisin kuitenkin parantuvan, jos paloista tehtäisiin pienempiä -> vähemmän riisiä -> täytteet erottuvat paremmin.
Tuntuu hirveältä kirjoittaa näin negatiivisesti, mutta haluan olla rehellinen. Arvosanaksi antaisin 2/5. Jos joskus eksyisin ravintolaan uudestaan, tilaisin jotain muuta kuin sushia.

Haru Sushi
Fredrikinkatu 30
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti