tiistai 14. maaliskuuta 2017

Forever Living Products Aloe-sarja

Sain äidiltäni jouluahjaksi tuotteita Forever-merkiltä. Hän on joskus vuosia sitten tilannut näitä korkealaatuisia kasvojenhoitotuotteita, joten olin innoissani kun pääsin käyttämään niitä pitkästä aikaa.

Forever Living Products Aloe Mask Scrub Cleanser

Aloe Cleanser
Kärsin aknesta ja olen lukenut pH-neutraalien tuotteiden olevan iholleni hyväksi. Ne eivät järkytä ihon omaa pH-tasapainoa, joten iho ei voi villiintyä niiden käytöstä. Yhdistelmä aloe veraa, vettä ja öljyjä lupaa poistaa meikin, lian ja kuolleita ihosoluja. Tämän ainesosiin näyttäisi kuuluvan myös silikonia, mikä ei yhdessä öljyn kanssa kuulosta kovin hyvältä aknelleni.
En koe puhdistusvoiteen kuitenkaan vaikuttaneen akneeni negatiivisella tavalla. Tämä ei ärsytä eikä kuivata. Iholle tuntuu jäävän käytön jälkeen kalvo, mutta viimeistelen puhdistuksen aina kasvovedellä joten se ei haittaa.
Mineraalipuuteria paksumman meikin poistoon en käyttäisi tätä yksinään.
Hyvä perusputsari, riittoisa, levittyy hyvin ja sopii varmasti myös kuivaihoisille erittäin hyvin.
14e/118ml

Aloe Scrub
Yksi parhaita kokeilemiani kasvokuorintoja. Hellävarainen, mutta todella tehokas. Rakeet ovat pieniä. Iho on selkeästi kirkkaampi ja kaikki sameus on poissa. Säännöllisesti käytettynä vaikutus oikein korostuu. Iho on pehmeä ja kosteutetun tuntuinen käytön jälkeen eikä sitä kiristä yhtään.
21e/99g

Aloe Activator
Tätä voi käyttä kasvovetenä tai käyttää naamiona Mask Powderin seassa. En osaa kommentoida vaikutusta kasvovetenä, sillä olen käyttänyt tätä vain naamiossa.
14e/118ml

Mask Powder
Aika vaikea sekoittaa. Pysyy ja levittyy hyvin, vaikka massasta on vaikea saada tahnamaista.
Itse vaikutus on jotain ennenkokematonta. Aivan kuin kasvot saisivat "when the drugs kick in"-tunteen. Naamaa kiristää ja polttaa mutta se tuntuu jostain syystä kivalta! Tulee semmoinen ihme adrenaliiniryöppy.
Käytön jälkeen huomaa selkeän eron. Tämä on ehdottomasti puhdistava naamio. Tämän jälkeen iho on paljon vastaanottavaisempi kosteutustuotteille, joten myös kuivaihoinen voi testata tätä, joskin parhaiten tämä sopii kaltaiselleni rasvoittuvalle sekaiholle.
20e/29g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti