torstai 16. maaliskuuta 2017

KKJ 100% Vegan Suklaa-pähkinäkinuskikastike-merisuola VS Lovice Nougat & Suklaa

Kolmen Kaverin Jäätelö Lovice Vegan Ice cream Vegaani Jäätelö

Kolmen Kaverin Jäätelön vegaaninen Suklaa & pähkinäkinuskikastike + ripaus merisuolaa- jäätelö on Snickers-fanin pala taivasta. Itse en heihin lukeudu, mutta rakastuin ja koukutuin tähän silti täysiä.
En edes ole mikään suklaajäätelönkään ystävä, mutta tämä oli tavallista kermaisempaa ja kaakaoisempaa eikä yhtään kitkerää. Seassa oli rouskuvia tummasuklaapyörteitä ja makealta maapähkinävoilta maistuvaa mömmöä.
Ensivaikutelma oli ällömakea. Tämä ei missään nimessä ole elegantti makuelämys vaan enemmänkin koko perhettä miellyttävä vähän parempi jäätelö. Voitti tämän kaksintaistelun!

5,8e/ S-Market

Lovicen Nougat& Chokladglass-soijajäätelö oli myös oikein ihana. Se hävisi tämän vain siksi, että itse tykkään koostumuseroista. Tässä oli vaan herkullista, joskin vastustajaa vähemmän kermaista ja enemmän "vegejäätelön" makuista nougatjäätelöä ja suklaakastiketta. Kastike oli samettista, siitä tuli mieleen vähän ne muovituubissa olevat jäätelökastikkeet. Ei niin makea, kuin Kolmen Kaverin Jäätelö, paljon arkisempi. Mutta silti tosi hyvä. Lisäisin tähän ehkä jotain pieniä praline-murua.

5e/ S-Market

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti