torstai 4. toukokuuta 2017

Kirppariarvio: Zirppari

Zirppari

Zirppari

Zirppari


Vuokrasin tilavan hyllyn hintaan 22€/6 myyntipäivää ja vappukrapulan takia vielä yhden lisäpäivän hintaan 5€. Kauppa kävi niin mainiosti, että myyjätkin ihmettyivät! Itseki yllätyin, sillä tavaraa oli niin paljon että tuntui kuin hylly olisi koko ajan yhtä täynnä.
Henkilökuntaan kuuluu kaksi aivan ihanan ystävällistä ja aurinkoista naista. Joka kerta oli mukava asioida heidän luonaan, he jopa lähettelivät tekstiviestillä asiakkaiden kysymyksiä. Ja olivat myös todella ymmärtäväisiä kun sanoin että olen liian huonovointinen tullakseni raivaamaan pöytää... Tyhjentäessäni pöytää paikalla oli sitten enemmän porukkaa, henkilölunta lienee siis laajempi.

Zirpparilla oli tosi helppo hinnoitella tuotteita. Netistä sai tulostettua hintalappuja itse ja niiden kiinnittämistä varten oli varattu kaikkia tarpeellisia välineitä. Lisäksi hintaan kuului kaksi tarra-arkillista lappuja. Kätevää! Asiakaskunta oli aika perus helsinkiläisen kirpputorin asiakaskuntaa eli paljon nuoria ja vähän vanhempia trenditietoisia naisia plus muuta sekavampaa sakkia.

Ehdottomasti suosittelisin niin asiointia kuin myyntiäkin tällä kirpparilla, oli yksi parhaita kirppiskokemuksiani.


Zirppari
Kolmas linja 28
00530 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti